MAFIA
ru
Вход
Чтобы авторизоваться на сайте, укажите ваш номер телефона:
Код:
ru

Гуманітарний ресторан MAFIA

Ресторан MAFIA презентує великий документальний фільм «Гуманітарний ресторан». Цей фільм не про рекламу та піар. І не про бізнес. Він про добро. Про те, як під час війни можна допомагати іншим. Це 33 хвилини сповіді, які не залишать байдужими. 

З перших днів війни родина рестораторів Тараса та Оксани Середюк об'єднала 36 своїх закладів по всій Україні в єдиний «Гуманітарний ресторан MAFIA». Під час війни він приготував понад 2 млн обідів. Цей рекорд відзначив журнал Forbes.Команда незламного ресторану проїхала сотні кілометрів Україною, щоб показати вам те, що відбувалося на початку війни. Частина закладів MAFIA постраждала, частина зруйнована... 

Але добро завжди перемагає, і ми точно знаємо: разом зможемо пройти всі випробування.Паралельно з виходом фільму MAFIA запустила у меню ресторанів «Бургер на Перемогу». 50% з прибутку йдуть на Перемогу! А ще – MAFIA відкрила ресторан на колесах (фудтрак), який курсуватиме прифронтовими територіями та годуватиме наших героїв. Простір фудтрака прикрасили малюнки дітей із Бахмута та з інших українських міст.Якщо після перегляду фільму щось залишиться у ваших серцях, то більшої нагороди для себе ми не бажаємо.

MAFIA працює на Перемогу!