Mafia
ua
Вхід
Номер телефону:
Код:
Вхід
Номер телефону:
Код:
ua

Конфіденційність

Політика конфіденційності

Дані Правила обробки, зберігання та захисту даних клієнтів (далі — Правила) визначають порядок поводження з даними користувачів, зареєстрованих на сайті www.mafia.ua (а також в інтегрованих мобільних додатках Mafia).

1. Основні положення.

Погоджуючись з цими Правилами, Користувач дає дозвіл на збирання, зберігання, використання та розголошення своїх даних, (у т. ч., але не обов’язково, персональних даних), відповідно до цих Правил, Закону України «Про захист прав споживачів», «Про захист персональних даних», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах».

Правила дійсні з моменту реєстрації користувача на www.mafia.ua.

2. Збір та використання персональних даних про клієнта.

Дані Користувача є інформацією з обмеженим доступом.

Дані Користувача зберігаються на сервері сайту www.mafia.ua, сервері карткової бази та обробляються за допомогою автоматизованої системи.

Мета обробки даних Користувача: для забезпечення реалізації адміністративно-правових відносин, відносин у сфері податкового та бухгалтерського обліку, реклами, інших відносин, при яких використовуються дані користувачів.

На сайті www.mafia.ua можуть збирати, зберігати та використовувати такі дані:

  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • номер мобільного телефону;
  • місто;
  • інші дані, які були надані Користувачем шляхом реєстрації на сайті www.mafia.ua.

Користувач погоджується з тим, що передані ним дані можуть використовуватися для:

  • реєстрації користувача на сайті www.mafia.ua;
  • сповіщення Закладу, в якому бронюється столик, про деталі броні;
  • надання послуг та клієнтської підтримки на запит клієнта;
  • поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами;
  • повідомлення клієнта про послуги, новини та рекламні пропозиції за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т. д.

3. Розголошення даних Клієнта Користувачем.

Дані Користувача надаються третім особам у наступних випадках:

  • отримання додаткової згоди клієнта;
  • надання загальної інформації (статистичні дані, узагальнена інформація), яка не містить персональної інформації і яка не ідентифікує клієнта індивідуально;
  • надання інформації правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційний запит щодо кримінального розслідування або передбачуваної протиправної діяльності.

4. Видалення наданих даних (в т. ч. персональних даних) і відмова від розсилки.

При зміні даних Користувача, вказаних у пункті 2, а також якщо Користувач не хоче більше користуватися послугами сервісу сайту www.mafia.ua, його дані підлягають зміні або видаленню. www.mafia.ua залишає за собою право використовувати дані Користувача з метою, для якої ця інформація була зібрана, протягом одного місяця після деактивації інформації.

5. Захист даних.

www.mafia.ua зобов’язується вживати належних заходів безпеки для захисту від неправомірного доступу чи неправомірної зміни, розголошення чи знищення даних Користувача.